Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Gabriel- (4509 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
laotong1 napisał:
Moja nieudolność ?? Czy wasze bezczelne komentarze doprowadziły do takiej sytuacji?? Na pytanie czy jest jakaś odezwa i co ludzie piszą odpowiedziałam prawdę.. Ja nie musze niczego ukrywać bo niby dlaczego?? Zamiescilam grzecznosciowo ogłoszenie i przeczytałam jakie były odezwy na nie.. Ja na tym nie zarabiam ani nie jest to moja praca zatrudnianie ludzi.Wiec po komentarzach tez przestało mi zależeć czy zatrudni Polaka .. Moze i lepiej przynajmniej mniej wstydu dla mnie ze mu podsunelam taka myśl ..
WEŹ i się dalej NIE OŚMIESZAJ ... !
---
Nawet z Honorem , nie potrafisz przyznać się do swojego nieudolnego błędu !
---
O ile oczywiście , cała ta akcja , nie jest mistyfikacją .
---
Na Forum Przy ofercie z miejscem pracy , PODAJE SIĘ NAZWĘ FIRMY I TYLE w tym temacie !
---
Na Sąsiednim Forum twój anons byłby od razu usunięty przez moderatora ...!
O ILE , NIE PODAŁABYŚ NAZWY FIRMY I NUMERU ORGANIZACYJNEGO ... !!!
---
Jeszcze coś masz na swoją nieudolną obronę !?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
laotong1 napisał:
Moja nieudolność ?? Czy wasze bezczelne komentarze doprowadziły do takiej sytuacji?? Na pytanie czy jest jakaś odezwa i co ludzie piszą odpowiedziałam prawdę.. Ja nie musze niczego ukrywać bo niby dlaczego?? Zamiescilam grzecznosciowo ogłoszenie i przeczytałam jakie były odezwy na nie.. Ja na tym nie zarabiam ani nie jest to moja praca zatrudnianie ludzi.Wiec po komentarzach tez przestało mi zależeć czy zatrudni Polaka .. Moze i lepiej przynajmniej mniej wstydu dla mnie ze mu podsunelam taka myśl ..
WEŹ i się dalej NIE OŚMIESZAJ ... !

---
Na Forum Przy ofercie z miejscem pracy , PODAJE SIĘ NAZWĘ FIRMY I TYLE w tym temacie !
[/b]

Bo co, bo ty tak uważasz?

Dobrze że nie podała bo takie forumowe trolle jak ty płakałyby na forum, a potem nachodziły pracodawce i skomliły o robotę.

A nie zapominałbym ty masz gówniane kategorie C i D zakupione na Ukrainie bez kursu na przewóz osób i się nie łapiesz nawet

Ktoś ma firmę i zastawia się nad zatrudnieniem kogoś na lewo lub nie będąc wypłacalnym powierzając mu auto z materiałem o wartości około miliona koron. kto w takiej sytuacji bardziej ryzykuje baranie??

Nawet jak taki pracodawca chciałby walić w uja to łatwo to udowodnić bo wszystko jest zapisane w tachografie czy na karcie kierowcy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów
Michal Lozicki
(krefes1)
Stały Bywalec
Wiecie co normalnie wstyd i hańba. Dziewczyna po prostu chciała najzwyczajniej w świecie może nie za rekrutować, tylko oznajmić że ktoś tam w jej otoczeniu potrzebuje kierowcy. Mimo to napisała dane kontaktowe itd. Nie mogła przecież wiedzieć ,jak pisze się profesjonalne ogłoszenie o prace z numerami itd. To była tylko zwykła informacja!!!!!!!!!!! A tu jak grom z nieba posypały się obelg i wykłady . Teraz do ciebie ty cały "luj" od ciebie zas...cu to bije takie chamstwo , że się rzygać chce. Jak można na koniec napisać " no to wypi...laj" Szkoda ,że ten portal ma taki regulamin a nie inny bo już dawno powinieneś być z tond usunięty. Opanuj się bo przez takich jak ty takie portale tracą sens istnienia!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Arne Boks
(tedeor)
Wiking
jon doe wypierdalaj z tego tematu bo twoj smrod jest jak zaraza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
A wystarczyło gdyby założycielka wątku dała płatne ogłoszenie na MN a zgrywusy nie wyśmialiby i pewnie szybko kierowca by się znalazł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
monia37 napisał:
A wystarczyło gdyby założycielka wątku dała płatne ogłoszenie na MN a zgrywusy nie wyśmialiby i pewnie szybko kierowca by się znalazł

360 tys rocznie za kierowce C+E, plus wozki, plus zuraw, do tego z norweskim dupy nie urywa..... tyle to ludzie w przedszkolu dostaja jako asystenci...

moze dlatego nie moga znalesc kierowcy bo szukaja kogos taniego......kto bedzie ich calowal po rekach za mozliwosc pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
tedeor napisał:
jon doe wypierdalaj z tego tematu bo twoj smrod jest jak zaraza

uj mnie obchodzi twoje zdanie, rozkazywać to sobie możesz twojej szmacie w kuchni........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
BiZi napisał:360 tys rocznie za kierowce C+E, plus wozki, plus zuraw, do tego z norweskim dupy nie urywa..... prawie tyle toludzie w przedszkolu dostanja jako asystent...
moze dlatego nie moga znalesc kierowcy bo szukaja kogos taniego......kto bedzie ich calowal po rekach za mozliwosc pracy

Może te wózki to i pikuś ... ! .
---
Jednak uprawnienia na "HDS" + C+ E w Norge zwykły szary Norg po Gimnazjum , Robi ponad dwa Lata . / zwykły tok nauki /
I nie chodzi już o KASĘ a o CZAS , ba nawet trzeba mieć ileś tam lat samo -B- by się zakwalifikować na kurs wstępny do C . A i mając C trzeba udokumentować jazdę w firmie by wejść na kurs E .
---
Dlatego nie dziwi iż Norg szuka tańszych "krawężników" ...!
---
Normalny zdrowy Norg , który ma powyższe uprawnienia , to nie pracuje w składzie materiałów ... tylko wyrywa dalej do Firm transportowych o innych wyższych standardach .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
BiZi napisał:
monia37 napisał:

360 tys rocznie za kierowce C+E, plus wozki, plus zuraw, do tego z norweskim dupy nie urywa..... prawie tyle toludzie w przedszkolu dostanja jako asystent...

No chyba było, że dla bezrobotnego, więc za takie pieniądze to nie podkupią kierowcy z innej firmy..
Na początek nie jest źle, i własnie to początek więc zawsze może być lepiej...

Przyjmujesz się, pracujesz i szukasz czegoś lepiej płatnego jak pracodawca sam nie kwapi się do zaoferowania większej kasy>> znajdujesz lepsza ofertę to zmieniasz pracodawce albo dostajesz lepszą kasę u obecnego.... wolny rynek nikt nikogo do niczego nie zmusza.....

www.karrierestart.no/lonn-og-frynsegoder...0-ulike-yrker-i-2012

Lastebilsjåfør Månedslønn30 600tyle wynosi średnia za 2012 rok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
W przedszkolu znajomy na rączke ma 18 tys. nok po kilkuletnim pobycie więc BIZI o czym Ty mówisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok