laotong1 napisał:
Moja nieudolność ?? Czy wasze bezczelne komentarze doprowadziły do takiej sytuacji?? Na pytanie czy jest jakaś odezwa i co ludzie piszą odpowiedziałam prawdę.. Ja nie musze niczego ukrywać bo niby dlaczego?? Zamiescilam grzecznosciowo ogłoszenie i przeczytałam jakie były odezwy na nie.. Ja na tym nie zarabiam ani nie jest to moja praca zatrudnianie ludzi.Wiec po komentarzach tez przestało mi zależeć czy zatrudni Polaka .. Moze i lepiej przynajmniej mniej wstydu dla mnie ze mu podsunelam taka myśl ..
WEŹ i się dalej NIE OŚMIESZAJ ... !
---
Nawet z Honorem , nie potrafisz przyznać się do swojego nieudolnego błędu !
---
O ile oczywiście , cała ta akcja , nie jest mistyfikacją .
---
Na Forum Przy ofercie z miejscem pracy , PODAJE SIĘ NAZWĘ FIRMY I TYLE w tym temacie !
---
Na Sąsiednim Forum twój anons byłby od razu usunięty przez moderatora ...!
O ILE , NIE PODAŁABYŚ NAZWY FIRMY I NUMERU ORGANIZACYJNEGO ... !!!
---
Jeszcze coś masz na swoją nieudolną obronę !?
Moja nieudolność ?? Czy wasze bezczelne komentarze doprowadziły do takiej sytuacji?? Na pytanie czy jest jakaś odezwa i co ludzie piszą odpowiedziałam prawdę.. Ja nie musze niczego ukrywać bo niby dlaczego?? Zamiescilam grzecznosciowo ogłoszenie i przeczytałam jakie były odezwy na nie.. Ja na tym nie zarabiam ani nie jest to moja praca zatrudnianie ludzi.Wiec po komentarzach tez przestało mi zależeć czy zatrudni Polaka .. Moze i lepiej przynajmniej mniej wstydu dla mnie ze mu podsunelam taka myśl ..
WEŹ i się dalej NIE OŚMIESZAJ ... !
---
Nawet z Honorem , nie potrafisz przyznać się do swojego nieudolnego błędu !
---
O ile oczywiście , cała ta akcja , nie jest mistyfikacją .
---
Na Forum Przy ofercie z miejscem pracy , PODAJE SIĘ NAZWĘ FIRMY I TYLE w tym temacie !
---
Na Sąsiednim Forum twój anons byłby od razu usunięty przez moderatora ...!
O ILE , NIE PODAŁABYŚ NAZWY FIRMY I NUMERU ORGANIZACYJNEGO ... !!!
---
Jeszcze coś masz na swoją nieudolną obronę !?